Telefoon: 06-41565388  Email: info@inshapebydaphne.nl
Heesch, Noord-Brabant
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Alle rechten voorbehouden. Lees hier de algemene voorwaarden. Klik hier voor het privacy statement.

BOOTCAMP

Samen sporten in de buitenlucht!

Met Bootcamp train je heerlijk buiten. Hardlopen wordt creatief gecombineerd met verschillende elementen zoals bruggen, klimrekken, trappen en hekken. Of wat dacht je van de bankjes in het park. De sportmethodiek is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Het klinkt veel strenger dan het is, want deze full body work out kun je doen in je eigen tempo en intensiteit. Sporten in groepsverband werkt motiverend en zorgt ook voor gezelligheid en plezier tijdens sporten. Dit maakt Bootcamp een afwisselende en gezonde sportactiviteit!

 

Beginners en Geoefende sporters

De bootcamp is er in twee varianten, die doorgaans apart van elkaar gegeven worden. Deze varianten zijn de beginners groep en een normale groep. De beginners groep is bedoeld voor mensen die net beginnen met sporten en daardoor wat minder getraind zijn op gebied van sport, waardoor niet alles mogelijk is. 

Ben je al bekend met sporten of wat sportiever aangelegd dan kun je mee trainen met de reguliere groep. Deze is bedoeld voor mensen die al wat meer gewend zijn met sport en bewegen.

De bootcamp wordt op de volgende dagen gegeven:

Bewegen in de bossen

Beginners bootcamp

Gemengde bootcamp

Gevorderden bootcamp

- Elke dinsdag 09.00 - 10.00

- Elke zaterdag 10.00 - 11.00

In de winter maanden trainen we in een speeltuintje en maken we gebruik van verschillende pleintjes en grasveldjes in Heesch.  In de zomer maanden en maken we gebruik van de bossen bij het bomenpark in Heesch. Zie onderaan deze pagina voor de exacte verzamel locaties. Deze hardloop-, interval en fitnesstraining in de natuur is goed voor het verbeteren van je conditie, kracht en souplesse. Bovendien zorgt zonlicht voor serotine in je lichaam en dat geeft direct een goed gevoel.

 

Aanmelden en kosten

Doe je voor het eerst mee? Neem even contact op, zodat hier vooraf rekening mee gehouden kan worden. Als je vaker komt, kun je via een eigen InShape app elke week inschrijven voor de Bootcamp training. Met een Bootcamp training kunnen maximaal 20 mensen mee doen. Let op, vol is vol. 

‚Äč

Betalen doe je ook via de app, hiermee kun je betalen via iDeal, Een losse les kost 9 euro per keer, Bij afname van meerdere lessen ben je goedkoper uit. Voor 5 lessen betalen je 38 euro, voor 10 lessen betaal je 65 euro en voor 20 lessen betaal je 110 euro.

 

Ben je nieuwsgierig en durf jij het aan? Geef je dan nu op voor een gratis proefles!

- Elke maandag 20.00 - 21.00

- Elke maandag 19.00 - 20.00

- Elke woensdag 19.00 - 20.00

- Elke zaterdag 09.00 - 10.00

- Elke dinsdag 19.00 - 20.00

Verzamelplaats in de zomer.
Verzamelplaats in de winter.