top of page

BOOTCAMP

Samen sporten in de buitenlucht!

Met Bootcamp train je heerlijk buiten. Hardlopen wordt creatief gecombineerd met verschillende elementen zoals bruggen, klimrekken, trappen en hekken. Of wat dacht je van de bankjes in het park. De sportmethodiek is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Het klinkt veel strenger dan het is, want deze full body work out kun je doen in je eigen tempo en intensiteit. Sporten in groepsverband werkt motiverend en zorgt ook voor gezelligheid en plezier tijdens sporten. Dit maakt Bootcamp een afwisselende en gezonde sportactiviteit!

 

Beginners en Geoefende sporters

De bootcamp is er voor alle soorten sporters. Of je nou beginnend bent of juist al veel vaker sport, je bepaalt zelf hoe intensief je meedoet. In de bootcamp typen hebben we 3 variaties, gericht op diverse doelgroepen. De bootcamp is er voor iedereen, van jong tot oud, beginner tot gevorderde. Een lekkere en intensieve training die aangepast is op jouw niveau, 

Met bewegen in de bossen wordt er minder gelopen en meer gefocust op de vitaliteit en onderhoud van het lichaam. Zo blijf je lekker soepel en sportief. Ook deze les is voor iedereen toegankelijk.

De 50+ training is er zodat je met gelijkgestemden kunt sporten op je eigen tempo. 

De bootcamp wordt op de volgende dagen gegeven:

Bootcamp

- Elke maandag 19.00 - 20.00

- Elke maandag 20.00 - 21.00

- Elke dinsdag 09.00 - 10.00

- Elke woensdag 19.30 - 20.30

- Elke donderdag 9:00 - 10:00

- Elke zaterdag 10.00 - 11.00

Bewegen in de bossen

- Elke dinsdag 19.00 - 20.00

- Elke zaterdag 09.00 - 10.00

In de winter maanden trainen we in een speeltuintje en maken we gebruik van verschillende pleintjes en grasveldjes in Heesch.  In de zomer maanden en maken we gebruik van de bossen bij het bomenpark in Heesch. Zie onderaan deze pagina voor de exacte verzamel locaties. Deze hardloop-, interval en fitnesstraining in de natuur is goed voor het verbeteren van je conditie, kracht en souplesse. Bovendien zorgt zonlicht voor serotine in je lichaam en dat geeft direct een goed gevoel.

 

Aanmelden en kosten

Doe je voor het eerst mee? Neem even contact op, zodat hier vooraf rekening mee gehouden kan worden. Als je vaker komt, kun je via een eigen InShape app elke week inschrijven voor de Bootcamp training. Met een Bootcamp training kunnen maximaal 20 mensen mee doen. Let op, vol is vol. 

Betalen doe je ook via de app, hiermee kun je betalen via iDeal, Een losse les kost 11 euro per keer, Bij afname van meerdere lessen ben je goedkoper uit. Voor 5 lessen betaal je 50 euro, voor 10 lessen betaal je 90 euro en voor 20 lessen betaal je 140 euro.

 

Ben je nieuwsgierig en durf jij het aan? Geef je dan nu op voor een gratis proefles!

Verzamelplaats in de zomer.
Verzamelplaats in de winter.
bottom of page