Mental Coaching

Omdat je hoofd ook training verdiend!
Mental-coach-icon.png

Wat leven we in een bizarre tijd. Een tijd waarin een goede fysieke maar ook mentale gezondheid belangrijker is dan ooit. Maar hoe zorg je voor een goede gezondheid?

Een goede gezondheid komt voort uit meerdere aspecten. Aspecten die voor niemand vreemd zijn maar toch kunnen ontbreken of uit balans kunnen zijn. Denk aan gezonde voeding, sociale contacten, werk/school of andere dagbesteding en beweging. Een disbalans kan zorgen voor mentale klachten. Je somber voelen, geen zin/puf hebben, een 'korter lontje', eetbuien. Zulke klachten kunnen dan weer lichamelijke klachten veroorzaken. Denk aan buik/darm klachten, vast zittende spieren, hoofdpijn. Het één versterkt het ander.

 

In tijden van Corona is het voor vele een uitdaging om in balans te blijven. Alle maatregelen, de onzekerheid en de duur van de crisis zijn voor niemand prettig.

 

Met Mental coaching willen wij mensen helpen die weer in balans willen komen. Weer lekker in hun vel willen zitten. Onder begeleiding van een therapeut met ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg kom je in beweging. Je gaat aan de hand van bewegen/sporten werken aan jou doel(en). Het bewegen wordt toegespitst op jou wensen en mogelijkheden. Tijdens het proces van Mental coaching wordt je niet alleen in beweging gezet, er wordt ook ingezoomd op de andere aspecten in je leven. De coach gaat het gesprek met je aan en geeft (indien gewenst) doelgerichte opdrachten en handvatten mee die kunnen bijdragen aan het behalen van je doel(en). We houden aan de hand van een evaluatie formulier je vooruit gang bij.

 

De Coach

Ik ben Fraukje Reijers. Ik ben sinds kort begonnen met het geven van bootcamp trainingen bij Inshape. Al snel ontstond het idee om mijn expertise op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg te combineren met de kennis en de ervaring die ik momenteel op sport gebied ontwikkel.Ik ben opgeleid tot drama therapeut en werk inmiddels al bijna 10 jaar als gespecialiseerd (ambulant) begeleider en behandelaar. De doelgroepen waarmee ik werk lopen uit een. Van kinderen tot ouderen, van lichte tot gecompliceerde problematiek. Ik ben tevens SKJ-geregistreerd. Wat wil zeggen, bevoegd en bekwaam om met kinderen en jeugdigen te werken.

 

Praktische informatie

Je sluit een sessie af voor 12 weken, elke les duurt 60 minuten. 

De kosten bedragen €45,- per coaching sessie oftewel €540,- in totaal.

De coach komt bij jou aan huis. Het bewegen doen we buiten.

Ook goed om te weten: we leveren maatwerk en passen de sessie aan, aan jouw behoeften.

 

Heb je interesse?

Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend.