Doelen zijn persoonlijk, net als het les aanbod bij InShape

BOOTCAMP
 

In groepsverband trainen we tijdens de Bootcamp heerlijk buiten, altijd in de buurt van Heesch. Door gebruik te maken van de omgeving en het eigen lichaams gewicht train je snel al je spiergroepen. Daarbij is de Bootcamp er op verschillende niveau's. En je kunt altijd instappen!

PERSONAL TRAINING
 

Ieder lichaam is anders en iedereen is uniek, daarom is er Personal Training. Hierbij wordt er een programma gemaakt speciaal voor jouw wensen en doelen. Je Personal Trainer is niet alleen je trainer, ook je coach, luisterend oor en de stok achter de deur. Samen gaan we haalbare doelen stellen en er voor zorgen dat je dat doel ook echt bereikt!

Lijkt je dat wat? Vraag dan nu een gratis intake gesprek aan. 

SMALL GROUP TRAINING
 

Sporten zorgt voor fitheid en ontspanning. Ben je op zoek naar net iets meer aandacht, maar vind je het wel leuk om dit in groepsverband te doen, elkaar aan te moedigen, te inspireren en enthousiasmeren? Dan is Small Group Training de uitkomst. Op een laagdrempelige manier sport je samen met bekenden of onbekenden om nét dat beetje extra uit je training te halen. 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een gratis intake gesprek.

duo-pt.png
DUO PERSONAL TRAINING

Personal Training moet vooral bij je passen, het is tenslotte persoonlijk. Sport je toch liever met een vriend of vriendin? Dan is er de mogelijkheid om een Duo Training te volgen. Op deze manier maak je gebruik van de voordelen van personal training, maar streef je samen naar gelijkwaardige doelen, aangepast op jouw persoonlijke doel. Daarnaast stimuleer en ondersteun je elkaar ook nog eens om te zorgen dat die doelen ook écht gehaald worden.

BODY CHECK
 

Gezond blijven is een mooi streven. Je bent goed op weg en kunt jezelf en je lijf aardig onder controle houden. Maar ja, meten is weten. Daarom is er de mogelijkheid om een Body Check te doen. Je meet periodiek je gewicht, vetpercentage, bloeddruk en BMI. Zo worden je vorderingen niet alleen met het oog, maar ook op papier duidelijk!

VOEDINGSPROGRAMMA
 

Naast sporten is voeding minstens zo belangrijk als de beweging die je jezelf gunt. Men zegt niet voor niets, elk pondje komt door het mondje. Voeding is een logisch vervolg van sporten en daarom kun je ook bij InShape terecht voor een voedingsprogramma. Een programma waarbij we samen kijken naar wat voor jou het beste werkt. 

Lees vooral verder als je geinteresserd bent!

yoga_icon.png
ASTHANGA POWER YOGA

Voor Yoga moet je toch soepel en lenig zijn? Nee joh, yoga is voor iedereen. Zelfs als je een stijve hark bent kun je meedoen. Het helpt je te ontspannen, stress weg te nemen en je meer controle te geven over je lichaam. Een perfecte manier om meer energie te krijgen en je beter te concentreren.

Probeer het gewoon een keertje!

BOKSEN

Agressief? Wel nee joh!
De boks training zorgt ervoor dat je op hoog intensief niveau hard werkt aan conditie en verbranding, op een leuke manier! Je vecht niet tegen elkaar, maar gaat met een groep kei hard de strijd aan met jezelf. Je leert techniek, raakt je stress kwijt en traint ondertussen aan je hele lichaam. Daarnaast is het een leuke afwisseling van een normale training.

Durf jij het aan?

Mental-coach-icon.png
MENTAL COACHING

Als je goed voor je lijf zorgt, dan verdiend je hoofd ook de nodige aandacht toch?

Daarom zijn we met InShape gestart met het aanbieden van mental coaching. Een mooie aanvulling aan ons aanbod, waarbij we op een gezonde manier werken aan jouw persoonlijke en geestelijke fitheid. 

Waar worstel je mee, welke uitdagingen heb je en hoe krijg je grip op de doelen die je jezelf stelt?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende intake.