top of page

PERSONAL TRAINING

Persoonlijke gezondheidsdoelen bereiken met individuele training!

Wil je afvallen, een betere conditie krijgen, je sportspecifieke prestaties verbeteren, ben je bevallen of heb je moeite om aan de gang te komen?

Personal training is de meest efficiënte manier van sporten. Mensen presteren beter als ze dat duwtje steeds in hun rug krijgen.

 

Iedereen is uniek ieder lichaam is anders, daarom is er personal training. Je Personal Trainer is niet alleen je trainer, maar ook je coach, je luisterend oor en je stok achter de deur. Trainen met een Personal Trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Welk doel je ook hebt!

 

Één op één gaan we aan de slag met jouw lichaam. De afwisselende trainingen vinden plaats in een privéstudio of lekker in de buitenlucht, dus volledige aandacht voor jou alleen. Zonder andere meekijkende sporters. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij jou passen. En die je leuk vindt, want alleen dan houdt je ze vol. Het trainingsprogramma wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw persoonlijke doelen.

We gaan niet alleen samen aan de slag op sport gebied. Sporten wordt gecombineerd met advies over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt om een gedragsverandering. Zo kan het nodig zijn om eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen. We stellen een plan van aanpak op zodat je doelen ook daadwerkelijk behaald worden. Ook je lichaam wordt elke week gecheckt zodat je vorderingen zichtbaar zijn, uiteraard met de nodige zorg en vertrouwelijkheid die daar bij komt kijken. Uiteindelijk zul je merken dat je daardoor beter in je vel komt te zitten en fitter in het leven staat!

 

Zou jij graag Personal Training willen? Vraag dan nu een Gratis intake gesprek aan.

bottom of page