top of page

SUCCESVERHALEN

Winnie Stortelder - Personal Training
Winnie.jpg

Ik woonde nog niet zo lang hier in de buurt en via iemand anders kwam ik bij Daphne terecht. Voor mezelf had ik vrij simpele doelen gesteld: ik wilde 5 km kunnen hardlopen en 5KG lichter worden. Ik had geen overgewicht, maar ik zat met mijn BMI net op de grens. Ik wilde graag weer terug naar mijn gewicht, voordat ik een relatie kreeg.

Ben eerst begonnen met PT en kort daarna overgestapt naar duo PT. Ik wilde mijn doelen niet behalen door heel streng te gaan diëten, want ik houd nou eenmaal van een hapje en een drankje. Wel heb ik een tijdje bijgehouden in de voedingscentrum app, wat ik nou eet op een dag. Mijn weekschema ook een aantal keer aan Daphne laten zien en zij gaf hier fijne tips in. Ik ben hierdoor veel bewuster geworden van voedsel en laat bijvoorbeeld makkelijker iets “ongezonds” staan voor iets wat gezonder is.

 

In het begin ging het afvallen erg moeizaam, ik moest hierin nog echt mijn draai vinden. Mijn conditie daarentegen ging wel met sprongen vooruit. Dit merkte ik ook echt in het dagelijks leven, bijvoorbeeld met fietsen en trap lopen. Ongeveer halverwege kwam Daphne met een mooi doel, namelijk de Breakout run lopen (8 km). We hadden nooit verwacht dat we dit zouden gaan halen. Daphne heeft ons geholpen met een schema, waarmee we het hardlopen op konden bouwen.
 

Daphne laat je geregeld op de weegschaal staan en meet dan ook meteen je omvang. Als je verschil gaat zien, motiveert dit! Zo zie je ook al je metingen bij elkaar en kun je het verloop goed zien. Pas in die laatste 12 weken kwam er ook echt een groter verschil op de weegschaal.

 

Nu heb ik mijn beide doelen behaald. Er is ruim 5 kg af én ik kan die 5 km hardlopen. Daphne zorgde altijd voor afwisselende lessen, vaak met een circuitje. Daphne zorgde ervoor dat ik het leuk bleef vinden en altijd met plezier naar de lessen kwam. Nu ben ik gestopt met de PT, maar ik blijf doorgaan met de bootcamp. Ik voel me nu zoveel fitter als voordat ik bij Daphne begon. Een etentje of een drankje in het weekend heb ik niet laten staan, deze manier maakte het voor mij dat het makkelijk vol te houden was.

- Winnie Stortelder

Fraukje Reijers - Personal Training

Afgelopen augustus ben ik bij In shape by Daphne begonnen met Personal Training. Het was toen ruim drie maanden geleden dat ik was bevallen van mijn eerste kindje en het werd tijd om mijn conditie te verbeteren. Gelukkig had ik geen zwangerschapskilo's maar wilde met behulp van PT ook heel graag afvallen. Ik vecht al heel lang tegen overtollige kilo's maar dat gevecht heeft tot nu toe alleen maar het jojo-effect als resultaat gehad. Dat wilde ik niet meer!

 

Dus ging ik op zoek naar 'iets' waarmee ik mijn doelen kon bereiken en belangrijker nog; vast houden. Mijn doelen heb ik inmiddels ruimschoots bereikt. Ik heb er hard voor moeten werken en het was me niet gelukt zonder Daphne. Ik ben in geen 10 jaar zo fit en slank geweest als nu! 

 

De toekomst moet gaan uitwijzen of ik het vast kan houden maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik blijf bij In shape by Daphne sporten (bootcamp) en heb regelmatig een bodycheck als 'controle'. Voor mij zorgt dit voor een stok achter de deur en dat is wat ik nodig heb.

 

- Froukje Reijers

Ja, nu is het klaar! Tijd voor een paar kilo minder.

Na vrijwel mijn hele leven al een tikkeltje te zwaar te zijn geweest werd het tijd om de knop om te zetten.

 

Ondanks een aantal mislukte sport en fitness pogingen vond ik het nu vooral zélf tijd om eens wat aan die extra kilo’s te gaan doen. Na eerst zelfstandig al wat kilo’s te hebben verloren ben ik gestart met de bootcamps bij Daphne. En wat bleek, het was nog leuk ook!Jezelf heerlijk uitleven in de natuur, dat is en blijft voor mij iedere keer weer genieten.

 

De eerste kilo’s gingen er gemakkelijk af. Toch bleef er die drang om nog beter gaan presteren en wilde ik graag naar een gezond BMI.  Daphne heeft mij met haar bodychecks hierbij goed kunnen ondersteunen en motiveren. Door te zorgen voor een natuurlijk en gebalanceerd eetpatroon maak ik nu bewustere keuzes en leef ik inmiddels een stuk gezonder!

 

In totaal ben ik nu zo’n 20 kilo afgevallen en voel ik mijzelf weer helemaal fit in mijn eigen lichaam. In de toekomst wil ik mijn sportprestaties graag optimaliseren.Met als doel een halve marathon kijk ik uit naar een sportieve en gezonde toekomst!

 

- Jon Arts

Jon Arts - Bootcamp & Bodycheck
Chantal van de Ven - 10 weken voedingsprogramma | Body Support

Twee jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Daphne.

Ik wilde graag wat kilo's kwijt en wat lekkerder in m'n vel zitten. Vol goede moed ben ik gestart. En het ging goed. We stelden samen veel doelen, die ik vervolgens ook behaalde. Weliswaar met ups en ook downs.  Het volgende doel was om dat zo vast te houden. Helaas ging het daar mis en was ik tot een aantal weken geleden weer terug bij af. Hier baalde ik natuurlijk heel erg van.

Daphne kwam gelukkig met iets nieuws: Bodysupport.

10 weken lang een dagelijks voedingschema volgen. Daar wou ik wel heel graag aan beginnen. Vol goede moed starte ik weer. En het ging goed. Hield me strak aan het schema, alles netjes afwegen en het was duidelijk wat ik die dag mocht eten, niet meer en niet minder. Het was ook de bedoeling in die 10 weken geen alcohol te drinken, maar dat is me niet zo goed gelukt, haha. Tot nu toe heb ik dit resultaat behaald, ook zit ik weer een stuk lekkerder in m'n vel!

Zonder Daphne was het me niet gelukt, ze heeft altijd een luisterend oor en ze sleept me er iedere keer weer doorheen. Voorlopig ga ik zo dus nog eventjes verder!

- Chantal van de Ven

Lisa Ceelen - Body Support & Bootcamp

In april ben ik naar de informatieavond geweest over het voedingsprogramma Body Support. Daphne informeerde mij hierover, omdat ik twijfelde om aan PT te beginnen. Dit leek mij erg interessant, want ik had geen goede balans in mijn eetpatroon. De ene week at ik heel 'gezond', maar dit hield ik maar een aantal weken vol en daarna at ik weer waar ik zin in had.  

Eind april ben ik begonnen met het voedingsschema, na iedere twee weken vond er een bodycheck plaats en was het mogelijk om van menu te wisselen. Tijdens de bodychecks was er al snel resultaat te zien, daardoor werd ik extra gemotiveerd. Voordat ik hier aan begon had ik geen overgewicht, maar ik was wel ontevreden over mezelf. Ik had geen doel om een bepaald streefgewicht te behalen, maar wilde een fitter en meer getraind lichaam. Naast het voedingsschema heb ik ook regelmatig gesport. Natuurlijk zijn er ook dagen geweest dat het wat moeilijker was, vooral de dagen na feestjes of avonden met lekkere hapjes en drankjes. Op zulke avonden heb ik wel gezondigd, anders had ik het niet volgehouden. Het was voor mij belangrijk om daar een balans in te vinden, om na zulke avonden niet te blijven hangen in dat eetpatroon.

Nu, na 10 weken bewust bezig te zijn geweest met voeding en sport heb ik een balans gevonden in goede voeding en af en toe een keer zondigen. Ik weet nu wat goede voeding is en wat goede porties voor mij zijn. Op dit moment voel ik mij fit en zit lekkerder in mijn vel. Ik blijf regelmatig trainen om verdere doelen te bereiken. Het eetpatroon is normaal geworden, dus heb er alle vertrouwen in dat ik dat door blijf zetten! Verder ga ik bij Daphne bootcampen en heb af en toe een bodycheck als controle.

Inshape by Daphne super bedankt!

- Lisa Ceelen

Danielle Heesakkers-van Doremalen - Personal Training

Toen ik Daphne ontmoette was ik al zo'n 24 kilo afgevallen op eigen houtje. De eerste 10 kilo door een veranderd eetgedrag en daarna begon ik ook met sporten: hardlopen. In november 2015 schrapte ik bijna alle toegevoegde suikers uit mijn eetpatroon, om van mijn suikerverslaving af te komen en viel ik vrij snel en best veel kilo's af.  

 

Begin 2016 bleef ik steken op dat bepaalde gewicht en er was niet veel veranderd aan de vormen van mijn lichaam. In februari zocht ik op Google naar Personal Trainer en zag ik op Maps de naam Inshape staan in Heesch. Zo kwam ik in contact met Daphne. Ik zocht specifiek naar een trainer omdat ik, naast dat ik niet van sportscholen houd, een probleem heb met mijn gewrichten.

Ik heb hypermobiliteitssyndroom dus had die 1 op 1 aandacht wel nodig. Iemand die me corrigeerde als ik een foute houding had en die er dus ook wel verstand van had. Na het eerste gesprek had ik er vertrouwen in dus gingen we aan de slag. 1 training in de week.

 

Na de eerste keer had ik zoveel spierpijn dat ik niet eens normaal kon lopen maar tot nu toe heb ik nog nooit gewrichtspijn gehad en dat is echt geweldig! Mijn gewicht begon weer te dalen en mijn cm's namen af. Eindelijk veranderde die vormen ook wat, dat wat ik eerder niet voor elkaar kreeg. Nu ben ik inmiddels klaar met de tweede serie PT (12 weken) en die heb ik samen met mijn zusje gedaan. Duo training is super leuk omdat je samen mag trainen.  

 

In totaal ben ik nu zo'n 32 kilo afgevallen!

Ik ben zo blij dat ik bij Daphne terecht ben gekomen. Ze kan je pushen tot waar je zelf niet kan. Mijn hardloop trainingen verbeterden ook, snelheid en de makkelijkheid van een training werden beter. Ik blijf, naast mijn hardloop trainingen, 2 x per week meedoen met de bootcamp bij Daphne om sterker en fitter te worden en omdat het eigenlijk ook wel heel gezellig is.

- Danielle Heesakkers - van Doremalen

Femke Rovers - Personal Training & Body Support 

Voordat ik zwanger was waren de kilo's al aardig opgelopen. Moe en futloos kwam ik niet uit de negatieve spiraal. Na mijn bevalling vond ik het mooi geweest; ik wilde me weer fit voelen. De zwangerschap kilo's waren er al af maar ik wilde meer. 

Omdat ik wist dat dit niet op eigen kracht zou lukken ben ik hulp gaan zoeken bij Daphne. Samen hebben we doelen gesteld om m'n conditie weer op pijl te krijgen en mijn eetpatroon te verbeteren. En het was dan ook echt hard werken maar Daphne heeft me gekregen waar ik zelf echt niet zou kunnen komen. Daar ben ik dan ook echt super blij mee.

Inmiddels ben ik begonnen aan mijn 2e reeks PT en ik voel me weer fit en ben ik 16 kilo lichter. Ik ben aardig op weg om mijn doelen te bereiken.

- Femke Rovers

Mariska Buijs - 3 maanden Personal Training & Body Support

Na mijn twee zwangerschappen zijn de kilo’s eraan blijven hangen. Daarnaast moet ik eerlijk bekennen dat ik meestal at waar ik zin in had en niet echt oplette. Eind 2016 was ik het beu. Ik zat niet meer lekker in mijn vel, winkelen vond ik niet meer leuk omdat kleding toch nooit leuk stond of niet goed paste en mijn conditie was waardeloos. Toen heb ik de knop omgezet en wilde er wat aan gaan doen. Voor de sportschool voelde ik me te onzeker en ik zou niet weten wat ik zou moeten doen om het juiste resultaat te bereiken. Op eigen kracht zou ik dit ook niet volhouden.

In januari 2017 ben ik daarom bij Daphne met personal training begonnen voor 3 maanden in combinatie met een voedingsschema. Deze training werd op mijn lijf geschreven en ik hoefde me niet te schamen tegenover andere sporters. Het voedingsschema heb ik erbij gekozen om wat meer bewust te worden van voeding, de juiste porties  en om nog sneller resultaat te bereiken.

Vol goede moed ben ik begonnen, al wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. De eerste training was behoorlijk zwaar. De dagen erna kon ik nauwelijks lopen van de spierpijn. Het voedingsschema viel me vanaf het begin alles mee. Ik kon zelf mijn menu’s samenstellen en heb echt geen honger hoeven lijden. Het begin was gemaakt!

Elke week ben ik één uur met Daphne samen gaan sporten. Geen een les is hetzelfde geweest. De ene les ging me makkelijker af dan de andere, maar dankzij Daphne hield ik het vol en verlegde mijn eigen grenzen. Daphne corrigeerde mij tijdens de oefeningen waar nodig was. Sporten zal nooit mijn hobby worden, maar ik ben geen een keer met tegenzin naar de training gegaan.

Al vrij snel zag ik resultaat. Dat gaf nog eens een goed gevoel! Het maakte me blij. Ondertussen heb ik weer een gezond BMI. Door de positieve reacties die ik krijg zit ik weer lekker in mijn vel. Ik ben heel blij dat ik bij Daphne terecht ben gekomen. Zonder haar hulp had ik het nooit vol gehouden. Andere kan ik het zeker aanbevelen. Ik blijf regelmatig bootcampen bij Daphne als stok achter de deur om de kilo’s er ook af te laten. Ontzettend bedankt Daphne!

- Mariska Buijs

Nancy Janssen en Jolande van Baardwijk - DUO Training & Body Support 

Wij zijn twee zussen en vechten allebei al jaren tegen de kilo’s. Beide hadden we er nu genoeg van, maar zaten alle twee op een dood spoor.

Tot een half jaar geleden de naam van Daphne bij Jolande op het werk ter spraken kwam. Zij belde mij enthousiast op en beide enthousiast geworden hebben we een afspraak met Daphne gemaakt.

Alle lessen direct ingeplant en aangemeld bij Body Support zijn we er samen aan begonnen.

Na onze eerste verkenningsles zag ik er tegenop, mijn conditie was nou niet om over naar huis te schrijven. Maar met de juiste aanmoedigingen van Daphne begon ik er steeds meer lol in te krijgen. Zeker nadat het harde werken en een op mijn aangepast menu zijn vruchten begon af te werpen. De nodige kilo’s lichter en een betere conditie en na lange tijd niet zo fit geweest, ben ik zelfs het hardlopen steeds leuker gaan vinden. Ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar met de hulp van Daphne gaat het mij deze keer wel lukken.

Nancy Janssen

Zoals mijn zus Nancy hierboven verteld vechten wij alle twee vanaf kleins af aan al met ons gewicht. Ik zelf heb in 2010 een maagverkleining gehad, ben daar 45 kilo mee afgevallen maar toch 2 jaar terug begonnen de kilo’s er weer heel langzaam bij te komen. Dik zijn wil ik niet meer dus er moest iets gebeuren.

Op het werk zag ik mijn collega afvallen maar wat mij het meest opviel was dat haar heupen zichtbaar smaller werden (haar probleem zone). Zij vertelde vol enthousiasme dat ze samen met haar zus trainde bij een personal Daphne. Ik dacht gelijk ook aan mijn zus en dat het geweldig zou zijn samen te gaan trainen.

Mijn zus stemde toe en samen gingen we vol goede moet naar Daphne toe. Het was een hele fijne kennismaking, het voelde gelijk vertrouwd. Ik was zeker heel benieuwd naar mijn conditie (het was al weer een tijd geleden dat ik had hardgelopen) en na de eerste training kwam ik er al snel achter dat mijn conditie erg slecht was. Ik heb 4 dagen overal last van gehad. Daar de trainingen altijd erg leuk waren was het soms toch wel moeilijk om de moet er in te houden en weer te gaan. Maar Daphne was altijd daar om mij er doorheen te slepen. Ook bij het dieet van Body Support was het even zoeken naar een gepast dieet om af te vallen, na mijn maagverkleining reageert mijn lichaam toch anders, een eiwitrijk dieet is voor mij het beste.

Je bent nu met zwangerschapverlof Daphne en wij wensen je een hele mooie tijd met de kleine maar

we missen je ook hoor. Mijn zus en ik proberen zelf te trainen maar dat valt niet mee, ik kijk er naar uit dat we weer met je verder kunnen, want ook ik ben er nog niet.

​​

Jolande van Baardwijk

Maikel van Lent - Bootcamp & Body Support

Ik ben zo’n drie jaar geleden begonnen met bootcamps bij Daphne. Vooral om mijn conditie te verbeteren, maar er mochten ook wel wat kilootjes af. Met de conditie ging het al snel stukken beter. Met de kilo’s gebeurde helaas niets. Ik werd zelfs zwaarder. Dit kwam voornamelijk door mijn eet gedrag. Door omstandigheden ging ik steeds makkelijker (lees; ongezonder) eten. Ook stopte ik pas met eten als de pan dan ook echt helemaal leeg was. Dat moest anders!

Ik had gehoord van het voedingsprogramma van Daphne. Daar ben ik zo’n 10 weken geleden mee begonnen. Ik heb weer gezond en lekker leren eten, daarbij ben ik ruim 11 kilo afgevallen. Het voedingsprogramma is afwisselend, en je mag best veel eten. Het is gebalanceerd en met gezonde hoeveelheden. Daphne is daarbij ook een goede motivator.

 

Met 1 à 2 keer per week sporten probeer ik mijn buikje nog wat strakker te krijgen, en dan ben ik weer helemaal blij met mijn lichaam. Het is heerlijk om buiten te sporten en ook erg gezellig.

 

Maikel van lent

bottom of page