top of page

ASHTANGA POWER YOGA

Breng lichaam en geest meer in balans.
yoga_icon.png

Ontspanning is een van de belangrijkste onderdelen voor het in balans houden van het lichaam. Yoga is een training gericht op het lichaam en de geest. En is daarbij zeker niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn, maar bevordert de soepelheid van het lichaam.

Elke yogales bestaat uit verschillende yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel je lichaam in balans te brengen en je beter te laten functioneren. Denk hierbij aan oefeningen gericht op o.a. de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten en natuurlijk het evenwicht. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), ademtechnieken en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen. Van yoga krijg je meer energie en werkt door op het zenuwstelsel, waardoor het lichaam beter ontspant. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven. Als je vaker yoga uitoefent, zul je merken dat je lichaamshouding verbeterd, je jezelf soepeler voelt en je concentratievermogen toeneemt. Een absolute stress reliever. 

De yoga oefeningen brengen lichaam en geest meer in balans door een harmonisch samenspel van houding, beweging, adem, ontspanning en aandacht.

Wat bereik je met yoga: 

  • Ontspanning

  • Meer energie

  • Balans en evenwichtsgevoel verbeteren

  • Soepelere spieren

  • Mentale rust

  • Minder stress
  • Bewust wording van je lichaam

  • Betere beheersing van je lichaam

  • Controle op ademhaling​

Elke donderdag van 19.00 - 20.00 uur vindt de yoga les plaats. Bij aanhoudend succes wordt het lesaanbod vergroot.

Aanmelden en kosten

Ben je nieuw bij InShape? Neem even contact op, dan ontvang je een advies op maat. Als je bent ingeschreven, kun je via de InShape app elke week inschrijven voor de yoga les of andere lessen. Met een yoga les kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Let op, vol is vol. 

Bij goed weer zal de les buiten in de natuur gegeven worden. Bij minder goed weer, wijken we uit naar een binnen locatie. Deze zal gecommuniceerd worden via de app. Voor de yoga lessen moet je je eigen matje en handdoek meenemen. 

Betalen doe je ook via de app, hiermee kun je betalen via iDeal, Een losse les kost 10 euro per keer, Bij afname van meerdere lessen ben je goedkoper uit. Voor 5 lessen betalen je 50 euro, voor 10 lessen betaal je 90 euro en voor 20 lessen betaal je 150 euro.

Ben je nieuwsgierig? Geef je dan nu op voor een gratis proefles!

Verzamelplaats in de zomer.
Verzamelplaats in de winter.
bottom of page