top of page
yoga_icon.png

ASHTANGA POWER YOGA

Breng lichaam en geest meer in balans.

Ontspanning is een van de belangrijkste onderdelen voor het in balans houden van het lichaam. Yoga is een training gericht op het lichaam en de geest. En is daarbij zeker niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn, maar bevordert de soepelheid van het lichaam.

Elke yogales bestaat uit verschillende yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel je lichaam in balans te brengen en je beter te laten functioneren. Denk hierbij aan oefeningen gericht op o.a. de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten en natuurlijk het evenwicht. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), ademtechnieken en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen. Van yoga krijg je meer energie en werkt door op het zenuwstelsel, waardoor het lichaam beter ontspant. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven. Als je vaker yoga uitoefent, zul je merken dat je lichaamshouding verbeterd, je jezelf soepeler voelt en je concentratievermogen toeneemt. Een absolute stress reliever. 

De yoga oefeningen brengen lichaam en geest meer in balans door een harmonisch samenspel van houding, beweging, adem, ontspanning en aandacht.

Ben je nieuwsgierig? Geef je dan nu op voor een gratis proefles!

Schrijf je hier in voor een gratis proefles

Probeer het gewoon!
Doe gezellig mee met onze

power yoga les.

Bedankt voor je inschrijving.

Tof dat je mee wil doen!

 

Je ontvangt nog een bevestiging of er genoeg plek is om mee te doen in de les en natuurlijk de benodigde informatie.

bottom of page